Tänään olisi ollut punnitusaamu, mutta vaa´asta loppui patterit viikonloppuna. Mies toi töistä tullessaan uudet, joten saan huomenaamulla otettua painon.

Aamukahvia vakiomäärä kello7.10 ja yksi ruispala keijulla. Nyt keitin kahvia tarkoituksella vähemmän enkä siis santsannu toista kupillista. Lisäksi söin yhden appelsiinin.

Päiväkahvi kello 12.20. Mukillinen kahvia ja kaksi palaa paahdettua ruispalaa keijulla. 2 vaniljakeksiä, merkki ? (tarkistan tiistaina merkin)

Lämmin ateria kello 16.40. Jauhelihamuussia 1,5desiä, 2 tomaattia, ruispala keijulla ja 2,5 dl rasvatonta maitoa.

Ruokailun jälkeen yritimme lasten kanssa uimahalliin. Toistamiseen reissu epäonnistui. Nyt syynä oli se, että siellä myytiin "EI OOTA". Kaikki kopit oli varattuja ja jono edellämme oli niin pitkä, ettemme jääneet odottelemaan. Todennäköisesti sulkemisaika olisi koittanut ennemmin kuin meidän polskimisvuoro. Tästä syystä poikkesimme markettiin ja ostin sieltä tuliaisia kotiin. Makeaa teki mieli, kokeilin ensimmäistä kertaa pähkinä-rusinapussia, liekö tuo sen terveellisempää kuin muutkaan naposteltavat. Kalorimäärää ei pussin kyljessä ollut. Koetan tarkistaa vaikka kiloklubin kautta tilanteen... Seuraavalla kerralla ostan kuivattuja banaanilastuja, nyt ei rahat olis siihen pussiin riittäneet. Otsan rypistys

Iltapalalla vielä kupillinen teetä, yksi keijuinen ryvita ja vajaa omppu.

Päivän loppurutistuksena soudin soutulaitteella 20 minuuttia, reilut 500 vetoa. Tehokasta liikuntaa; sain tuossa ajassa kunnon hiet pintaan. Jalka suussa