Yksi tavoite menneellä viikolla saavutettu, nimittäin kävin 5 kilometrin reippaan sauvakävelylenkin. Tykkään lenkkeilystä sauvojen kanssa, mutta nyt tuli liian pitkä tauko edelliseen kertaan. Se edellinen kerta lenkkeilin t-paita ja shortsit yllä, nyt kevyttoppa-asussa. Sairastuin alkusyksyllä perusteellisesti ja siitä syystä jouduin jättämään lenkit väliin. Kolme kertaa viikossa on aiemmin tahti ollut, toivottavasti nyt pääsen samaan. Hyvältä tuntui lenkin jälkeen ja vielä muistin venytyksetkin tehdä! Hyvä minä!

Vaaka näytti tänä aamuna lukemaa 96,9 kg, eli alaspäin mennään. Puhuin miehelle ja lapsille viikonloppuna, että aatelkaa miten paljon äiti on vuoden aikana laihtunut, yli 20kiloa!!! Vuosi sitten joulun alla vaaka näytti 118,9 kg ja nyt tuon 96,9. Onhan se iso pudotus, joka näkyy päällepäinkin. Tavoite vuoden päähän on saada toiset 20 kiloo poissa ja uskon siinä onnistuvani! Tämän joulun ainoa tavoite on se, että vaakalukema ei saa nousta 2 kiloa enempää. Joulun aikaan en erityisemmin laihduta, mutta pidän huolen siitä, etten mässäile mielin määrin.

Saa kommentoida! Haluaisin linkittää useampia laihduttajien blogeja, mutta en laiskuuttani ole niitä jaksanut etsiä. Eli jos tänne joku kanssasisar eksyy, niin jätäthän linkin!