Aamukahvi kello 7.10. Mukillinen kahvia, yksi ruispala keijulla siveltynä. Muromysliä 1,5 desilitraa (valmistaja Rainbow, makuna omena-kaneli), myslin seassa puoli desiä rasvatonta maitoa. Toinen kuppi kahvia kello 9 aikaan ja appelsiini.

Päiväkahvi (ja lapsilla välipala) kello 12. Leivoin aamupäivällä juustosämpylöitä ja niitä söin kaksi kappaletta. (Sämpylöistä tuli puolet pienempiä kuin leipomoiden sämpylät.)  Tyttö leipoi kinkkusarvia ja niitäkin maistelin, ensin meni 2 ja myöhemmin iltapäivällä vielä kolmas. Nolo:Nolostunut Mutta hei, kuka voi vastustaa vastaleivottuja? En minä ainakaan.

Lämmin ruoka kello 16.30. Yksi peruna ja 1,5 dl nakkikastiketta. Kastike oli valmistettu kevyellä painonvartijoiden ohjeella eli rasvaton kastike. Höysteeksi laitoin omaan ruoka-annokseen yhden valkosipulin kynnen ja desin verran sokerittomia puolukoita. Jälkiruuaksi pojan leipomasta mokkapiirakasta palanen.

Iltapalalla teetä 2,5desin mukillinen, ruispala edam 17%:lla juustosiivulla ja kourallisella tuorekurkkua. Yksi juustosämpylä vielä juustolla ja kurkuilla.

P.S. Vieläkään en uskaltanut sauvakävelylle, mutta valkosipulin popsiminen saattaa auttaa flunssan karkottamisessa. Ehkä huomenna uskallan lenkille. Ehkä. Sen sijaan taas kolasin lunta pihassa, nyt vain vajaan puolen tunnin ajan. Parempi sekin, kuin ei mitään.