No niin. Otin sitten soutulaitteen käyttöön alkuviikosta ja sain aloitettua vatsalihasten kuntouttamisen. Heikossa kunnossa ovat... Kieli ulkona Soutulaitteeni on sen mallinen, että siinä istuinosa liikkuu soutamisen tahdissa. (Koetan ottaa seuraavalla kerralla kuvan ja laitan sitten tänne.) Soutuliike teettää töitä käsille, jaloille, selälle ja vatsalle. Aiemmin olen kovasti tykännyt laitteesta, sillä olen saanut selkäni ongelmia parannettua. Nytkin huomasin heti eka kerran jälkeen, kuinka selkä tykkäsi.

Nyt olen päättänyt, että joka päivä teen jotain oikeita liikuntasuorituksia. Paitsi tiistai on sellainen päivä, etten kertakaikkiaan ehdi. Mutta eikös se pidä yksi huilauspäiväkin olla? Jos en ehdi lenkille, niin sitten otan soutulaitteen esille. YKKÖSJUTTU on edelleen sauvakävely, mutta siinä pikkuhiljaa lisään hölkkämatkan määrää. Kunto kasvaa koko ajan ja nyt jaksan yhtäjaksoisesti hölkätä jopa 300 metriä. SilmäniskuAlkutilanne oli se, että justiinsa meni 50 metriä. Viime kerralla lenkkeillessä hölkkäsin aina pari sähköpylvään väliä ja sitten taas kävelin. 7 kilometrin matkasta ekat 3 kilometriä kävelen (samalla menee alkuverryttelystä) ja sitten otan niitä spurtteja. -90 luvun alkupuolella hölkkäsin muutaman kerran viikossa 10 kilometrin lenkin, joten vähän on vielä tavoiteltavaa....

Vielä yksi asia. Olen ostanut sukset! Nauru  Viimeksi olen hiihtänyt vuonna 1995 ja silloinkin lainasuksilla. Nyt on kuntoni alkanut sen verran kohota, että haluan aloittaa uudelleen hiihtämisen. Tykkään siitä tosi paljon ja nyt olisi meillä luntakin. Ehkä viikonlopun aikana ehdin eka kertaa suksille.

P.S.Kävin tänäaamuna vaakalla, jotta saan tammikuun lopputuloksen päiväkirjaan. Tavoitteeseeni pääsin hienosti ! Vaikka huomenna vasta on tammikuun viimeinen päivä, niin omavaltaisesti siirrän huomisen päivän helmikuulle, että tasoittuisi kuukaudet.