Kamala keskiviikko takana. Oon ollu koko päivän alamaissa ja se on näkyny syömisissä. Kekkerit on ollu, vaikka ei olisi aihettakaan Itku  Rahahuolia, ei sen kummempia... Mutta asiaan.

Aamupalalla 2desiä kahvia+seassa rasvaton maito. Yksi ruispala keijulla höystettynä, profeelin päärynä-vanilja. (Oot tosi ihastunut tuohon profeelin, kevyt vaihtoehto ja maukaskin tylsien jogurttien tilalle.)

Napostelua pitkin aamupäivää. Nyt en valehtele: nakkipaketti kärsi kovia ja söin ainakin 7 nakkia. Suolanhimo vai mikä, en osaa sanoa.Jalka suussa Paahdoin välissä kaksi ruispalaa, josta toisen söin itse ja toisen annoin lapselle. Se vei sitten nakkiennaposteluhimon...

Päiväkahvi kello 12.40. 2desin mukillinen ja kaveriksi vaniljarinkeli sekä taas ruispala.

Lämmin ateria kello 16.15. Eilistä nakkikeittoa vajaa 2 desiä, lasillinen rasvatonta maitoa kyytipojaksi. Puolikas porkkana jälkiruuaksi.

Ostosreissu apteekkiin ja ohikulkiessa kävin marketissa (kun kerran ovat samassa rakennuksessa) Teki mieli aivan kamalasti suklaata. Kauan ihalin patukoita, mutta kävelin sitten ohi ja ostin Alpenin myslipatukkalaatikon, sen suklaisen vaihtoehdon. Paketissa on 6 patukkaa, mutta söin niitä illan mittaan 4. Ne 2 myin lapsille. Kääk. Itku meinasi päästä tässä vaiheessa. Itku Tsemppasin sentään itseni suotulaitteen äärelle ja hikoilin siinä 20 minuuttia. Ainakin osa patukoista suli sen myötä.

Iltapalalla hörppäsin tavanomaisen 2desin mukilliseni teetä, nyt ei ollut näkkäriä, joten söin ruispalan.

P.S. Siirrän tiedot huomenna kiloklubiin, nyt on alettava nukkumatin maille. Muuten, maanantain ja tiistain "tulokset" kertoivat sen, että maanantain kohdalla päivän energiasaanti ylittyi ja tiistaina taas alittui. En täysin luota tuohon kiloklubiin, koska en aina löydä oikeata vaihtoehtoa. Ehkä sen vielä opin. Painonvartijoiden pistetaulukko täytyy vielä katsella ja laskea, mitä se sanoisi näistä eväistäni. Ainakin tämänpäivän kohdalla tiedän, että yli mennään ja roimasti, laski sitten millä tahansa.