Pikapikaa tän päivän eväät.

Aamupala 7.15: kahvia+rasvatonta maitoa 2,5desin mukillinen. Ruispala ilman keijua (keiju oli päässy jääkaapista loppumaan) ja profeel päärynä-vanilja. Toinen kupillinen kahvia noin 9 aikaan, kaveriksi riisikakku johon oli nyt keijua päälle. (Ukko käväisi kaupassa heti aamutuimaan.)

Päiväkahvi kello 12: sama 2,5desin kuppi meni ja kaverina vastaleivottua puolukkapiirakkaa ja yksi ruispala keijulla voideltuna.

Työmiehiä talossa, joille tein ruuan normaalia aikasemmin. Eli makaroonilaatikkoa söin kello 15.00. Annosta oli 1,5desiä ja seassa loraus felix-ketsuppia. Tein salaatin jäävuorisalaatista, jossa oli ananaspaloja ja mandariinilohkoja. Täytin puolet lautasesta salaatilla. Ei salaattikastiketta! Lasillinen (2dl) rasvatonta maitoa ja ruispala keijulla.

Työmenoja illalla, jossa meille tarjottiin kahvit. Tarjolla oli päällystettyjä ruispaloja ja runebergintorttua. Kuvitelkaa: mä en sortunut ruunebergiin!Cool Otin siis ruispalan, jossa oli kinkkuleikettä, tomaattia, kurkkua ja persikanviipale. Maistui teen kanssa. Teetä oli noin 1,5dl.

Myöhäinen iltapala kello 21.15 kotona. Kupillinen (2,5dl) teetä, rasvattomalla maidolla ja pureskeltavana taas ruispala. Tyttö oli leiponut töitteni aikaan lusikkaleipiä ja söin yhden maistiaisena.

P.S. Kuten huomaatte, niin syön todella paljon ruisleipää. Onkohan siinä jotain vaarallista?!