Ruokapäiväkirjan pitämisen viimeinen päivä syömisineen alkaa olla takana. Tavanomainen päivä, ei mitään kummempia. Lenkille halusin, mutta pakkanen kiri yli -20 asteen enkä saata siinä kelissä ulkoilla. Soutulaitteelle suuntaan tämän päivityksen jälkeen.

Aamupala klo 7.15. Kahvia 2,5 dl ja ruispala keijulla. Appelsiini. Toinen motti kahvia kello 8.50 ja toinen ruispala.

Päiväkahvilla mukillinen (2,5dl) kahvia, ystävänpäiväkakkua palanen sekä ryvita-näkkäri keijulla. Näkkärin otin, etten olisi ottanut kakkua lisää Kieli ulkona

Lämpimän aterian tein itse. Pakasteesta löytyi ainoastaan lohikuutioita. Niistä tein keiton. Annoksen koko noin 2 dl. Lisäksi lasillinen rasvatonta maitoa ja yksi itsetehty pieni sämpylä keijulla, ja kurkkuviipaleilla. Jälkiruuaksi haudutettua puolukka-mansikkasörsseliä noin 2,5 dl. Seassa oli ripaus sokeria. Marjojen päälle rasvattomaan maitoon valmistettua vaniljakiisseliä noin 1,5dl. Hyvää oli, eikä edes kovin epäterveellistä!

Iltapala just äsken eli vähän ennen kello 20. Kupillinen teetä, yksi ryvita-näkkäri ja puolikas ruispala. Päälle vain keijua.

Sitten se tilinpäätös: tämmöinen jokapäiväinen ruokapäivänkirjan teko blogiin ei tunnu järin houkuttelevalta. Se hyvä puoli tässä on ollut, että voi sitten kirjata kiloklubiin ruuat vaikka seuraavana päivänä. Toisaalta tuohon kiloklubiin en järin tyytyväinen ole. Kaikkien ruokien tietoja ei löydy ja olen kokenut hankalaksi ohjeiden lisäämisen. Olen joutunut muutaman kerran arvailemaan valmiista vaihtoehdoista lähinnä vastaavan. Se taas voi huijata paljonkin. Yllättynyt

Nyt aion elää viikon ilman suurempia ruokien merkkailuja ja tsemppaan tänä aikana itseni siihen, että kokeilen miltä tuntuu painonvartijoiden pisteiden laskeminen. Aikaisempaa kokemusta pisteistä on ja koin sen silloin aika helpoksi, kun saattoi koko ajan seurata, monenko pisteen verran vielä saa syödä. Vettä ainakin tulee silloin tarpeeksi juotua! Varsinaiseen ryhmään en lähde, vaan käytän hyväkseni vanhoja listoja ja viikko-ohjelmia, jotka ovat vuodelta 2000. Toivon mukaan saan tiedot viikoista aina tänne päivitettyä. Muistaakseni ohjelma kestää 12 viikkoa. Toivottavasti kanttini kestää. Mutta huomiseen, aamulla on punnitus. Ja mulla ne menkat, eli turvotusta on Jalka suussa  No, en ota aamun tulosta kovin vakavasti.