Vaaka näytti vaivaiset 100 grammaa vähemmän kuin viikko sitten, eli tilanne nyt 94,3kg. Tökkii nyt painonpudotus ihan tosissaan, en taida päästä helmikuun lopun tavoitteeseen (joka on 92,7kg). Páitsi parempi tuloshan se on vähän alaspäin kuin vähän ylöspäin. Lenkille en ole päässyt muutamaan päivään, koska taas flunssa vaanii. Kaksi perheenjäsentä on kuumeillut muutaman päivän ajan ja itselläkin on tuntunut sille, että kohta kuume nousee. Ei sitä siinä olotilassa uskalla kylmään talviseen viimaan lenkkeilemään lähteä. Valkosipulia olen naamaan napannut ja olo ainakin nyt on sellainen, että saattas kuumeentulo olla selätetty. Parempi olla vielä hihkumatta, saattaahan se vielä noustakin.

Tästä päivästä alkaen noudatan painonvartijoiden pistemenetelmää, koetan jaksaa käydä koko ohjelman läpi. Käytössäni on materiaalipaketti vuodelta 2000, jolloin vein koko 12 viikon ohjelman läpi ja sain sinä aikana painoa tiputettua vähän reilut 10 kiloa. Toivottavasti pystyisin nyt edes puoleen siitä pudotusmäärästä, sillä nyt kokeilen ilman ryhmän ja ohjaajan tukea. Tiedän kokemuksesta, että yksinään yrittäessä on vähän enemmän haastetta kuin ryhmän tuella. 

Sallittu pistemäärä minulla on 24 päivää kohti. Teen valmiiksi pistelistat taulukkolaskentaohjelmalla ja tulostan ne aina viikoksi kerrallaan. Tässä menetelmässä on hyvää se, että syömiset pysyy hyvin hallinnassa,jos muistaa miinustaa niitä sitä mukaa, kun jotain evästä suuhun pistää. Vedenjuontiakin tulee tarpeeksi harrastettua, kun ne vesilasin kuvat on samassa listassa. Päivitän tänne blogiin tilannetta noin puolivälissä viikkoa ja sitten ne punnitustulokset aina maanantaisin. Kommentit ovat tervetulleita! Hymy