Aamukahvi klo 6.55. eli 2dl kahvia ja noin puoli desiä rasvatonta maitoa. Yksi pala vaasan ruispalaa, keijua päällä sekä appelsiini.

Päiväkahvi kello 12.15. Taas tuo 2,2 desin annos. Paahdoin kaksi ruispalaa ja voitelin ne keijulla. Lisäksi profeel, makuna päärynä-vanilja.

Tänään oli työasioita hoidettavana (niinkuin aina tiistai-iltaisin), joten en ennättänyt valmistaa ruokaa. Mies keitti nakkikeiton, mutta minä lämmitin itselleni mikrossa eilisen päivän perunamuussia ja kaveriksi 4 nakkia sekä kaksi porkkanaa paloiteltuna. 3 dl rasvatonta maitoa kyytipojaksi. Söin ruuan kello 15.45.

Töiden lomassa ostin kanttiinista fitnessin välipalapatukan, ei ollut kuin suklainen vaihtoehto tarjolla. (kello 18.20)

Kaupasta lähti mukaan rainbowin vohvelikeksipatukka. Illan töistä jäi paha mieli ja lankesin lohtupalan ostamaan, kun en jaksanut kiertää hedelmähyllyjen kautta. Petin siis jo toistamiseen uuden vuoden lupaukseniPäättämätön

Kotiin tullessa iltapalalla 2 dl teetä (teessäkin käytän rasvatonta maitoa vähän) ja yksi pala ryvitan näkkäriä. Kello näytti silloin 21.00. Tässäpä nämä.

P.s. Kiitos kommenteista. Ajattelin että lasken näiden kahden viikon ajan kokeiluluontosesti kiloklubissa saanko riittävästi vai liikaa evästä. Lasken myös painonvartijoiden pisteet. Sittenpä tuo nähdään, jos syön liian vähän tai liikaa. Eikös sitä kuitenkin sanota, että jos haluaa laihtua, niin pitää syödä vähempi kuin kuluttaa! Kokeilkaapa vaihtaa vaalea leipä rukiiseen, sillä ruisleivällä nälkä pysyy loitolla paljon paremmin. Nykyisellä liikuntamäärällä en laihdu, joten käsittääkseni ei ole muuta keinoa kuin syödä vähemmän. Nälkä minulla ei ole ollut kuin ihan alkuvaiheessa. Elimistö tottuu pienempään energiansaantiin yllättävän helposti. Kasviksia täytyy lisätä, sen tiedän. Mutta nyt nukkumaan. Huomiseen