Yhden päivän alaviremässäily riitti. Nyt ollaan takaisin ruodussa Nauru

Aamupala kello 7.30. Kahvia 2,5desin mukista, ruispala keijulla ja yksi appelsiini. Toinen kahvikuppi (vajaa 2dl) 9 aikoihin.

Päiväpalakahvi jo kello 11.30, sillä oli menoja iltapäiväksi. Kahvin kanssa kaksi paahdettua ruispalaa, päälle keijua ja edam 17% juustoa pari siivua.

Iltapäivällä "menopaikassa" vajaa 2desin mukillinen kahvia ja yksi keksi. (Keksimerkkiä en tunnistanut)

Kotona noin kello 18 ja söin miehen tekemän lämpimän aterian.  Perunamuussia 1,5dl ja paistettua lohta. En punninnut lohen palasta, arvioisin että noin 50-70grammaa sitä oli. Ei ollut mies tehnyt salaattia, vaikka aineita olisi ollut. Ei siis mitään kasvista. Lisäksi lasillinen eli noin 2 dl rasvatonta maitoa ja yksi ruispala keijulla.

Iltapala kello 20. Teetä 2,5dl, yksi ryvita-näkkäri ja puolikas ruispala keijulla. Tällä hetkellä syön Aplenin mansikka-myslipatukkaa. Oli evääksi "menopaikkaan", mutta unohdin syödä.

P.S. Joku kommentoija epäili, että eikö ruisleipä pieretä. Ei tee sitä minulle! Syön fazer-leipomon valmistamia ruispaloja ja se sopii vatsalleni erinomaisesti. Esim Vaasan ruispaloista en tykkää, enkä reissumiehistä. Silloin joskus 2000 luvun alkupuolella en sietänyt ruisleipää ollenkaan, koska se närästi. Kun olin ruokavaliossa, jossa vaaleat viljat ja peruna olivat kiellettyjen listalla, jouduin pakosta opettelemaan ruisleivän syönnin. Sen dieetin jälkeen vatsani on kestänyt ruista. Huomaan kuitenkin sen, että jos syön vaaleita viljatuotteita päivän aikana enempi (esim pullaa tai pastaruokia) , niin ilmavaivat tulevat varmasti. Kotitekoista hapatettua ruisleipää en saata syödä ollenkaan. Ruisleivissä on eroja, kannattaa kokeilla, mikä itselle sopii.